Acuball Mini – Dr. Cohen

Med Acuball Mini kan du ännu lättare mjuka upp de mindre muskelgrupperna, till exempel under fötterna. Värmen i Acuball hjälper till att stimulera blodcirkulationen med dess särskilda akupressurpiggar och ger en fantastisk muskelavslappning. Ett riktigt bra massageverktyg som måste upplevas. Acuball Mini värms enkelt upp i kokande vatten. Tillgänglighet: I lager

175,00 kr
Beskrivning
Detaljer

För att värma Acuball-Mini, sänk ner den i kokande vatten i 10 minuter.

OBS! Ej mikrovågsugn, då smälter den!

 

Värmen i Acuball öppnar blodkärlen och stimulerar blodcirkulationen, samtidigt som de speciella akupressurknopparna hjälper dig att komma åt musklerna på djupet och lösa upp spänningar. Acuball ger dig en unik kombination av både värme och massage!
Acuball-Mini har mindre taggar och är något hårdare än den större modelllen, vilket gör den perfekt för att mjuka upp spända muskler i de mindre muskelgrupperna i kroppen: händer, fötter, axlar, övre rygg, armar, vader, etc. Den är särskilt effektiv under fötterna för att lösa upp smärtsamma tillstånd som plantarfasciit. Idrottsmän (golfare, löpare, tennisspelare) använder Acuball-mini före aktivitet för att lösa upp spänningar i fötter, axlar eller armar och förbättra muskelprestationen och minska skaderisken.

Den är också ett utmärkt massageverktyg, som sparar dina händer! Använd den mot en vägg eller i liggande ställning för att massera axlar, övre rygg och korsben. Den hjälper mot artrit i händerna då den förbättrar cirkulationen, ökar rörligheterna i lederna och mjukar upp musklerna. Under fötterna lindrar den smärtan från hälsporre. Den fungerar förstås utmärkt för att mjuka upp dina vänners spända axlar.

 


Specifikationer


 • Designad för att trycka på akupressurpunkter.
 • Hjälper spända muskler att slappna av.
 • Ger rörlighet i stela leder.
 • Stimulerar det centrala nervsystemet och frigör kroppens egna hormoner för smärtlindring.
 • Speciellt framtagen för de små musklerna på händer, fötter, armar och axlar.
 • Fylld med destillerat vatten för att hålla värmen.
 • Kan användas varm eller kall.
 • Liten och lätt att ta med sig.
 • Allergitestad och giftfri.
 • Resultatet av sju års forskning och tester.
 • Används av såväl professionella idrottare som på sjukhus för rehabilitering.

Användning


Acuball kan användas både kall och varm. Acuball-Mini värms i kokande vatten i 10 minuter (OBS! Ej i mikron, då smälter den!), så håller den värmen i över en timme! Sedan placerar du den på det område som du vill behandla och trycker med din egen kroppstyngd mot bollen. Precis som vid akupunktur stimuleras det centrala nervsystemet så att kroppen frigör endorfiner och andra må-bra-hormoner.

Acuball levereras med utförliga instruktioner och tips i en medföljande booklet på engelska. Önskar du instruktioner på svenska, vänligen maila oss på support@yogagrossisten.se för en förkortad manual på svenska. 

 

 

Produktetiketter
Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.