4 x Meditationskudde, halvmåneformad - yogiRAJ

Meditera mer bekvämt med yogiRAJs halvmåneformade meditationskudde som lutar en aning, vilket säkerställer att bäckenet är högre upp än knäna och ger mer stöd för benen, vilket av många upplevs som mer bekvämt. Meditationskudden är fylld med bovete som formar sig perfekt efter din kroppsform. Här i ett förmånligt 4-pack.

Tillgänglighet: I lager

1 343,00 kr

* Obligatoriska fält

Beskrivning
Detaljer

 

Vår halvmåneformade meditationskudde fyller samma funktion som en traditionell, rund kudde, men lutar en aning, vilket säkerställer att bäckenet är högre upp än knäna och ger mer stöd för dina lår. Många upplever denna ställning som mer bekväm. Vidare är den ungefär två tredjedelar så stor som en rund kudde, vilket gör den något lättare och enklare att förvara och transportera. Kudden är veckad för extra hållbarhet och är fylld med naturlig bovetefyllning som formar sig perfekt efter din kroppsform och samtidigt ger dig en stabil plattform att sitta på. Kudden har ett bekvämt handtag för enkel transport och en dold dragkedja så att du kan lägga till eller ta bort bovetefyllning för att justera höjden så att den passar just dig.

 


Specifikationer

  • Fodral i 100 % ekologisk bomull.
  • Sydd med dubbel tråd för extra slittålighet i sömmarna.
  • Försedd med bärhandtag.
  • Fyllning av 100 % rengjord ekologisk och utvald bovete, som odlas utan användning av bekämpningsmedel eller konstgödsel. Värmebehandlat för att säkra att det inte finns några insekter.
  • Färger: Svart, röd, blå, beige, orange.
  • Vikt: 2,4, Diameter: 42 cm Höjd: 17 cm
Produktetiketter
Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.